Τηλ. 2106893966
Email: info@heliosres.gr


ΕΡΓΑ

HELIOSRES Αποδεδειγμένη εμπειρία με 35 MW ολοκληρωμένα έργα σε ΦΒ πάρκα και 250 στέγες πανελλαδικά!

NEWSLETTER

Αρχική ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ
ΧΡΗΜΑΤΟΔΟΤΗΣΗ
Μέγεθος Κειμένου Larger Font Smaller Font

100% Χρηματοδότηση για Φ/Β Πάρκα 100kW

Η HELIOSRES προσφέρει τη δυνατότητα σε επενδυτές να κατασκευάσουν το δικό τους Φ/Β πάρκο με 100% χρηματοδότηση μέσω της συνεργασίας της με την Probank Leasing και την Phonosolar. Η χρηματοδότηση αφορά αποκλειστικά Φ/Β πάρκα ή Βιομηχανικές Στέγες ισχύος 100kW.

Το πρόγραμμα αφορά:

  1. Τη χρηματοδότηση του έργου από την Probak Leasing και τη Phonosolar.
  2. Την μελέτη, κατασκευή του Φ/Β Πάρκου από την HELIOSRES, έναν από τους μεγαλύτερους εγκαταστάτες φωτοβολταϊκών συστημάτων πανελλαδικά. Το έργο συνοδεύεται από 20ετές Συμβόλαιο Τεχνικής Συντήρησης για την καλή λειτουργία του συστήματος και τη μεγιστοποίηση της απόδοσης της επένδυσή σας.
  3. Στο έργο θα χρησιμοποιηθούν πάνελ Phonosolar -μιας από τις μεγαλύτερες εταιρείες κατασκευής φωτοβολταϊκών πάνελ στην Κίνα με παγκόσμια αναγνώριση και διεθνές δίκτυο πωλήσεων.

Στο πρόγραμμα δεν εντάσσονται τα αγροτικά ΦΒ πάρκα.

Αν διαθέτετε έτοιμο προς κατασκευή έργο και ψάχνετε για την χρηματοδότηση του, επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε πως μπορούμε να κατασκευάσουμε το πάρκο σας με 100% χρηματοδότηση.

Υπάρχει και η δυνατότητα χρηματοδότησης και μεγαλύτερων ΦΒ πάρκων με εξέταση κάθε τέτοιου αιτήματος ξεχωριστά.

PROBANK LEASING, θυγατρική της ελληνικής πολυμετοχικής τράπεζας PROBANK, έχοντας σημαντική εμπειρία στο χώρο της χρηματοδοτικής μίσθωσης- LEASING για πάνω από δέκα χρόνια, έχει εισέλθει δυναμικά στο χώρο της ενέργειας, χρηματοδοτώντας μεγάλες μονάδες Φ/Β πάρκων συνολικής ισχύος πάνω από 60 MW.

Η PHONOSOLAR είναι θυγατρική της SUMEC Group Corporation, μέλος του Ομίλου China National Machinery Industry Corporation (SINOMACH), μία από τις Top 500 εταιρείες στον κόσμο. Η PHONOSOLAR είναι από τις κορυφαίες βιομηχανίες ανανεώσιμων πηγών ενέργειας παγκοσμίως, κατασκευάζοντας υψηλής ποιότητας και απόδοσης φωτοβολταϊκά πάνελ από το 2004.

Η HELIOSRES, με πολυετή εμπειρία στο χώρο των Φ/Β Συστημάτων, έχει έως σήμερα υλοποιήσει εγκαταστάσεις Φωτοβολταϊκών Σταθμών συνολικής ισχύος 25 MW. Πολύ επιτυχημένη είναι η παρουσία της και στην αγορά των Οικιακών Φ/Β Συστημάτων, έχοντας ολοκληρώσει ήδη την εγκατάσταση 200 έργων.

 

Τραπεζική χρηματοδότηση για «πράσινη ενέργεια»

Το ολοένα αυξανόμενο ενδιαφέρον επενδυτών και απλών ιδιωτών για  φωτοβολταϊκά συστήματα, δεν έχει περάσει απαρατήρητο από τα τραπεζικά ιδρύματα. Απέναντι στο πολύ σημαντικό ενδιαφέρον, οι τράπεζες απαντούν με εξειδικευμένα προϊόντα, που προστίθενται στις υπάρχουσες λύσεις χρηματοδότησης, φιλοδοξώντας να κάνουν "πιο εύκολη τη ζωή" για απλούς ιδιώτες και επιχειρήσεις που θα θελήσουν να προχωρήσουν σε αντίστοιχες επενδύσεις.

Η HELIOSRES είναι πιστοποιημένη από  μεγάλα τραπεζικά ιδρύματα ( ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ, ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ και ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ), γεγονός το οποίο αποτελεί μία ακόμα εγγύηση ποιότητας υπηρεσιών για υποψήφιους επενδυτές και μπορεί να σας βοηθήσει στην άμεση χρηματοδότηση της επένδυσης σας.Δείτε αναλυτικά τα χρηματοδοτικά προγράμματα που προσφέρουν ελληνικές τράπεζες:

1. ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
α)
Για επιχειρήσεις & επαγγελματίες
β)
Για ιδιώτες (Δάνειο Green για εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων)

2. ΕΘΝΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
α) Για επιχειρήσεις & επαγγελματίες
β)
Για ιδιώτες ( Πράσινο Δάνειο για εγκατάσταση φωτοβολταϊκών συστημάτων)

3. ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΤΡΑΠΕΖΑ
Για ιδιώτες  (
http://www.emporiki.gr/cbg/gr/customers/customer_story.jsp?docid=B57ED240F55985BAC2256D3A003CC2DE&
topic=Customers_ProfessionalCustomers&cabinet=Customers_Services&lang=gr
)

 

4. ALPHA BANK
Για ιδιώτες & επαγγελματίες
(http://www.alpha.gr/page/default.asp?id=7897&la=1 )

5. EUROBANK
Για ιδιώτες (Οικολογικό Δάνειο – Φωτοβολταϊκά)

   

 

Οι μεγαλύτεροι συνεργάτες μας

created byInternet Business Hellas