Τηλ. 2106893966
Email: info@heliosres.gr


ΕΡΓΑ

HELIOSRES Αποδεδειγμένη εμπειρία με 35 MW ολοκληρωμένα έργα σε ΦΒ πάρκα και 250 στέγες πανελλαδικά!

NEWSLETTER

Αρχική ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΙΙ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΙΙ
ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΙΙ
Μέγεθος Κειμένου Larger Font Smaller Font

ΝΕΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ
«ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ II»

 

Το νέο επιδοτούμενο πρόγραμμα «ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΚΑΤ’ ΟΙΚΟΝ ΙΙ», του οποίου ο Οδηγός δημοσιεύτηκε τον Φεβρουάριο 2018, δίνει την ευκαιρία στους ιδιοκτήτες κατοικιών όχι μόνο να εξοικονομήσουν χρήματα εφ’ όρου ζωής, αλλά και να αυξήσουν την αξία του ακινήτου τους (μεταπωλητική αξία & αξία ενοικίασης) με την πραγματοποίηση παρεμβάσεων εξοικονόμησης ενέργειας, όπως η εγκατάσταση νέου ή βελτίωση του συστήματος θέρμανσης, η εγκατάσταση θερμομόνωσης, η αλλαγή κουφωμάτων, η τοποθέτηση ηλιακού θερμοσίφωνα κ.α..

Το πρόγραμμα αναμένεται να ξεκινήσει μέσα στο Μάρτιο του 2018 και προβλέπει μέγιστο επιλέξιμο προϋπολογισμό παρεμβάσεων έως 25.000 Ευρώ (συμπεριλαμβανομένου Φ.Π.Α.) ή ως 250,00 Ευρώ /m² για την αναβάθμιση κάθε είδους κατοικίας.

Ειδικά σε μία δύσκολη οικονομική περίοδο για την πατρίδα μας, όπου πλέον λίγοι ιδιώτες έχουν να διαθέσουν χρήματα για εργασίες ενεργειακής αναβάθμισης της κατοικίας τους, ακόμα και αν τελικά είναι οικονομικά απόλυτα συμφέρουσες και αναγκαίες, το νέο αυτό πρόγραμμα έρχεται να δώσει μία ουσιαστική λύση.

Η HELIOSRES δραστηριοποιείται από το 2007 στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών, για την υλοποίηση ενεργειακών έργων, που αξιοποιούν Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειες (Α.Π.Ε.), σε θέματα Παραγωγής & Διαχείρισης Ηλεκτρικής Ενέργειας από Φωτοβολταϊκά, Aυτόνομα, Μικρές Ανεμογεννήτριες και Υβριδικά Συστήματα. Δραστηριοποιείται επίσης σε Συστήματα Εξοικονόμησης Ενέργειας και αποτελεί τον ιδανικό συνεργάτη σας και στο πρόγραμμα ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΚΑΤ’ΟΙΚΟΝ ΙΙ.

ΟΔΗΓΟΣ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΟΣ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΩ ΙΙ

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΕΞΟΙΚΟΝΟΜΗΣΗ ΚΑΤ' ΟΙΚΟΝ ΙΙ

Επικοινωνήστε μαζί μας για μια δωρεάν αξιολόγηση επιλεξιμότητας της αίτησής σας.

 

Οι μεγαλύτεροι συνεργάτες μας

created byInternet Business Hellas