Αλλαγή μεγέθους
Heliosres Photo

ΟΙΚΙΑΚΑ ΦΒ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ - ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ

Υπάρχει σήμερα επένδυση με απόδοση 15% ετησίως?

ΝΑΙ!

Επενδύστε σε φωτοβολταϊκά στη στέγη του σπιτιού σας και κερδίστε μέχρι 4.000 € το χρόνο!

  • Χαμηλό κόστος επένδυσης
  • Υψηλή απόδοση χρημάτων
  • Σταθερό εισόδημα

Γιατί  να επενδύσετε σε φωτοβολταϊκά;

 

Εξαιρετικά χαμηλές τιμές

Με τιμές που ξεκινούν 15.950€ (χωρίς ΦΠΑ) για την εγκατάσταση Φ/Β συστήματος ισχύος 10kW σε στέγη, το κόστος είναι ιδιαίτερα χαμηλό και αποτελεί μια ιδιαίτερα συμφέρουσα πρόταση.

 

Ασφαλής επένδυση με υψηλή απόδοση

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, πρέπει να εξασφαλίσετε την αξία των χρημάτων σας. Η επένδυση σε φωτοβολταϊκά συνεχίζει να είναι μια από τις καλύτερες επιλογές, δεδομένου ότι επιτυγχάνετε μια ιδιαίτερα υψηλή απόδοση στα χρήματά σας με ΜΙΚΡΟ επενδυμένο κεφάλαιο.

Δεν είναι τυχαίο ότι περισσότεροι από 28.000 ιδιοκτήτες κατοικιών έχουν εγκαταστήσει Φ/Β σύστημα στη στέγη τους.

Επιπλέον, πέραν της υψηλής απόδοσης, παίρνει σημαντική αξία και το οίκημα στο εγκαταστάθηκε το Φ/Β σύστημα.

Τέλος, λαμβάνοντας υπόψη, ότι το κόστος εξοπλισμού για την εγκατάσταση ενός Φ/Β σταθμού στη στέγη ή την ταράτσα του σπιτιού σας μειώνεται διαρκώς, η συγκεκριμένη επένδυση γίνεται ακόμη και πιο ελκυστική.

 

Σύγκριση με εναλλακτικές επενδύσεις

Ακόμη και εναλλακτικές επενδύσεις, όπως πχ η αγορά ενός σπιτιού, απαιτούν τη δέσμευση πολύ μεγαλύτερου κεφαλαίου για να επιτευχθεί τελικά το ίδιο ετήσιο εισόδημα με αυτό που θα αποφέρει ένα οικιακό Φ/Β σύστημα.

Πιο συγκεκριμένα, μια γκαρσονιέρα κοστίζει τουλάχιστον 40.000 € και αν συνυπολογίσει κανείς και φορολογία στο ενοίκιο, το τεκμήριο, την ανάγκη για επιδιορθώσεις και το ότι μπορεί να μην είναι διαρκώς νοικιασμένη τα μηνιαία έσοδα μειώνονται σημαντικά.

Αντίστοιχα, σε μια προθεσμιακή κατάθεση σε τράπεζα, οι αποδόσεις δεν ξεπερνούν το 4-5% οπότε δεν μπορεί να φτάσει την απόδοση του 15% που προσφέρει ένα οικιακό Φ/Β σύστημα,

 

Εξασφαλισμένη Ποιότητα

Στην HELIOSRES λαμβάνουμε πάντοτε υπόψη την ποιότητα, γεγονός που μας έχει κάνει να διακριθούμε στην αγορά.

Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, είναι σαφές ότι μια επένδυση πρέπει να γίνεται με προσοχή. Η HELIOSRES σέβεται τα χρήματα των ενδιαφερόμενων επενδυτών, παρουσιάζοντας λύσεις σε πολύ καλές τιμές διατηρώντας πάντα υψηλά στάνταρτ ποιότητας, έτσι ώστε να η επένδυση να αποδώσει κατά τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Μια χαμηλή προσφορά δεν συνεπάγεται απαραίτητα οικονομία, αφού ο κακής ποιότητας εξοπλισμός θα μειώσει την απόδοση του συστήματος και κατ’ επέκταση της επένδυσης. Έτσι τα χρήματα που θεωρεί πως εξοικονόμησε αρχικώς ο επενδυτής θα τα χάσει κατά τη διάρκεια των επόμενων ετών και μάλιστα πολλαπλάσια.

 

Η HELIOSRES έχοντας αποδεδειγμένη τεχνογνωσία και εμπειρία με εγκατεστημένα οικιακά Φ/Β συστήματα που ξεπερνούν τα 250 πανελλαδικά, αποτελεί τον ιδανικό συνεργάτη για εσάς.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας ενημερώσουμε αναλυτικά για τα οφέλη μιας τέτοιας επένδυσης.

Στην HELIOSRES θέλουμε να σας διευκολύνουμε σε κάθε σας βήμα για να επενδύσετε στην πράσινη ανάπτυξη. Έτσι μπορούμε να βρούμε μαζί το ιδανικό μοντέλο χρηματοδότησης που μπορεί να καλύψει έως και το 100% της επένδυσής σας σε φωτοβολταϊκά συστήματα.