Τηλ. 2106893966
Email: info@heliosres.gr


ΕΡΓΑ

HELIOSRES Αποδεδειγμένη εμπειρία με 35 MW ολοκληρωμένα έργα σε ΦΒ πάρκα και 250 στέγες πανελλαδικά!

NEWSLETTER

Αρχική ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ
ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ
Μέγεθος Κειμένου Larger Font Smaller Font

Η εξασφάλιση ενός ιδιαίτερα υψηλού εισοδήματος τουλάχιστον για 20 χρόνια είναι μια πρόταση που δεν μπορεί να αγνοήσει κανένας επιχειρηματίας. Εγκαθιστώντας ένα Φ/Β σύστημα  στη στέγη του κτιρίου σας, αξιοποιείτε την περιουσία σας ή την περιουσία της εταιρείας σας, αυξάνετε την αξία του κτηρίου  και ταυτόχρονα επιτυγχάνετε εγγυημένη και κυρίως υψηλή απόδοση στην επένδυσή σας.

Επενδύοντας με Φ/Β τη στέγη του κτιρίου της επιχείρησής σας αυξάνετε σημαντικά το εισόδημα σας για τα επόμενα 20 χρόνια. Με γρήγορη απόσβεση του επενδυμένου κεφαλαίου και σχεδόν μηδενικό ρίσκο αποτελεί μια σίγουρη επιλογή για εσάς που θέλετε να σχεδιάζετε με προσεκτικές κινήσεις το μέλλον της επιχείρησης σας. Ταυτόχρονα συμμετέχετε ενεργά στην πράσινη ανάπτυξη δίνοντας το παράδειγμα μιας κοινωνικά υπεύθυνης εταιρείας.

Η HELIOSRES έχοντας αποδεδειγμένη τεχνογνωσία και εμπειρία με εγκατεστημένα Φ/Β πανελλαδικά που ξεπερνούν τα 35 MW αποτελεί τον ιδανικό συνεργάτη για εσάς.

Στην HELIOSRES θέλουμε να σας διευκολύνουμε σε κάθε σας βήμα για να επενδύσετε στην πράσινη ανάπτυξη. Έτσι μπορούμε να βρούμε μαζί το ιδανικό μοντέλο χρηματοδότησης που μπορεί να καλύψει έως και το 100% της επένδυσής σας σε φωτοβολταϊκά συστήματα.

 

Οι μεγαλύτεροι συνεργάτες μας

created byInternet Business Hellas