Τηλ. 2106893966
Email: info@heliosres.gr


ΕΡΓΑ

HELIOSRES Αποδεδειγμένη εμπειρία με 100 MW ολοκληρωμένα έργα σε ΦΒ πάρκα και 250 στέγες πανελλαδικά!

NEWSLETTER

Αρχική ΕΚΘΕΣΕΙΣ
ΕΚΘΕΣΕΙΣ
Μέγεθος Κειμένου Larger Font Smaller Font

H HELIOSRES ΣΤΗΝ 6η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ENERGY-PHOTOVOLTAIC 2011

Η HELIOSRES θα συμμετέχει και στην 6η Διεθνή Έκθεση ENERGY-PHOTOVOLTAIC 2011.

Η HELIOSRES θα συμμετέχει και στην 6η Διεθνή Έκθεση ENERGY-PHOTOVOLTAIC 2011, η οποία θα διοργανωθεί στο νέο Εκθεσιακό Κέντρο METROPOLITAN Expo (Αεροδρόμιο Ελ. Βενιζέλος) από τις 29 Σεπτεμβρίου έως 2 Οκτωβρίου 2011.

Θα χαρούμε να σας υποδεχθούμε στο περίπτερο μας  4Α64Β (Αίθουσα 4).

H HELIOSRES ΣΤΗΝ 4η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ECOTEC 2011

Η HELIOSRES θα συμμετέχει και στην 4η διεθνή έκθεση ECOTEC 2011 – Τεχνολογίες Περιβάλλοντος & Φωτοβολταϊκά Συστήματα.

Η HELIOSRES θα συμμετέχει και στην 4η διεθνή έκθεση ECOTEC 2011 – Τεχνολογίες Περιβάλλοντος & Φωτοβολταϊκά Συστήματα, η οποία θα διοργανωθεί στο εκθεσιακό κέντρο Expo Athens (Ανθούσα Αττικής, έξοδος 14 & 15 της Αττικής Οδού) από τις 7 έως 10 Απριλίου 2011.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ HELIOSRES ΣΤΗΝ 3η ΔΙΕΘΝΗ ΕΚΘΕΣΗ ECOTEC 2010

Η HELIOSRES θα συμμετέχει και στην 3η διεθνή έκθεση Ecotec 2010 – Τεχνολογίες Περιβάλλοντος & Φωτοβολταϊκά Συστήματα.

Η HELIOSRES θα συμμετέχει και στην 3η διεθνή έκθεση Ecotec 2010 – Τεχνολογίες Περιβάλλοντος & Φωτοβολταϊκά Συστήματα, η οποία θα διοργανωθεί στο εκθεσιακό κέντρο Expo Athens (Ανθούσα Αττικής, έξοδος 14 & 15 της Αττικής Οδού) από τις 22 έως 25 Απριλίου 2010.

Η HELIOSRES ΚΡΗΤΗΣ στην 2η Έκθεση Ενέργεια & Τεχνολογία Περιβάλλοντος 2009

Ιδιαίτερα επιτυχημένη ήταν η συμμετοχή της HELIOSRES ΚΡΗΤΗΣ στην 2η Έκθεση Ενέργεια & Τεχνολογία Περιβάλλοντος 2009 στο Ηράκλειο.

Ιδιαίτερα επιτυχημένη ήταν η συμμετοχή της HELIOSRES ΚΡΗΤΗΣ  στην 2η Έκθεση Ενέργεια & Τεχνολογία Περιβάλλοντος 2009 στο Ηράκλειο από τις 13-16/11/2009. Στο περίπτερο της εταιρείας, το οποίο είχε μεγάλο αριθμό επισκεπτών, το εξειδικευμένο προσωπικό της HELIOSRES ΚΡΗΤΗΣ ήταν στη διάθεσή τους για να τους ενημερώσουν για υπηρεσίες και εξοπλισμούς που αφορούν διασυνδεδεμένα και αυτόνομα Φ/Β συστήματα.

 

Η HELIOSRES ΚΡΗΤΗΣ προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις στους πελάτες της, αναλαμβάνει τον σχεδιασμό, τη μελέτη, τις απαιτούμενες διαδικασίες αδειοδότησης, τις διαδικασίες χρηματοδότησης, τη διαχείριση, την εγκατάσταση και την τεχνική υποστήριξη  φωτοβολταικών σταθμών.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες  και τον εξοπλισμό υλοποίησης έργων φωτοβλταϊκών συστημάτων «με το κλειδί στο χέρι», επικοινωνήστε μαζί μας :

HELIOSRES ΚΡΗΤΗΣ
Μ. Πορτάλιου 5-7
74100 ΡΕΘΥΜΝΟ
Τηλ. : 28310 - 54112
E-Mail  : georgep@heliosres.grΑυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.
URL: www.heliosres.gr.
Υπεύθυνος Επικοινωνίας : Γ.Παγώνης

Η HELIOSRES συμμετέχει στην έκθεση ECOTEC 2009

Η HELIOSRES θα συμμετέχει και στην 2η διεθνή έκθεση «ΕcotecTεχνολογίες περιβάλλοντος & Φωτοβολταϊκά συστήματα», την οποία διοργανώνει η «T- Expo» στο σύγχρονο εκθεσιακό κέντρο Expo Athens, στην Aνθούσα Αττικής (Ανθούσα Αττικής, έξοδος 14 & 15 της Αττικής Οδού) από τις 3 έως τις 6 Απριλίου 2009.

Για να μας επισκεφτείτε την έκθεση ECOTEC, μπορείτε να εκτυπώσετε την παρακάτω πρόσκληση.

Η HELIOSRES στην 2η Διεθνή Έκθεση Building Green Expo 2008

Η HELIOSRES συμμετέχει στην 2η διεθνή έκθεση Building Green Expo 2008.

Η HELIOSRES συμμετέχει στην 2η διεθνή έκθεση Building Green Expo 2008, την μοναδική εξειδικευμένη έκθεση για την Βιοκλιματική Δόμηση και τις Τεχνολογίες Εξοικονόμησης Ενέργειας στα κτίρια.

Η έκθεση διοργανώνεται στο εκθεσιακό κέντρο Expo Athens (Ανθούσα Αττικής, έξοδος 14 & 15 της Αττικής Οδού)  από τις 5 έως 8 Δεκεμβρίου 2008.

Θα χαρούμε να σας υποδεχθούμε στο περίπτερο μας.

www.buildinggreenexpo.gr

2η Διεθνής Έκθεση EnergyRES 2008

Η εταιρεία μας συμμετείχε στην 2η διεθνή έκθεση εξοικονόμησης και ανανεώσιμων πηγών ενέργειας EnergyRES 2008, η οποία διοργανώθηκε στον πρώην Ανατολικό Αερολιμένα Αθηνών στο Ελληνικό από τις 10 έως 13 Απριλίου 2008.

Η εταιρεία μας συμμετείχε στην 2η διεθνή έκθεση εξοικονόμησης και ανανεώσιμων πηγών ενέργειας EnergyRES 2008, η οποία διοργανώθηκε στον πρώην Ανατολικό Αερολιμένα Αθηνών στο Ελληνικό από τις 10 έως 13 Απριλίου 2008.

 

Το περίπτερο της εταιρείας μας, προσέλκυσε το ενδιαφέρον των επισκεπτών και οι εξειδικευμένοι συνεργάτες της HELIOSRES ήταν στη διάθεσή τους για να τους ενημερώσουν για υπηρεσίες και εξοπλισμούς που αφορούν διασυνδεδεμένα και αυτόνομα Φ/Β συστήματα. Οι επισκέπτες του περιπτέρου είχαν επίσης τη δυνατότητα να δουν από κοντά ένα πλήρες αυτόνομο Φ/Β σύστημα, για κάλυψη ενεργειακών αναγκών σε εξοχικές και μόνιμες κατοικίες.

Οι επισκέπτες μας είχαν την δυνατότητα να δουν και να κατανοήσουν την λειτουργία ενός αυτόνομου συστήματος. Εντός του περιπτέρου είχε στηθεί ένα αυτόνομο σύστημα (φωτοβολταϊκό πλαίσιο, ρυθμιστής φόρτισης, μετατροπέας, συσσωρευτής και ο λοιπός ηλεκτρολογικός εξοπλισμός).

Επιπλέον οι επισκέπτες του περιπτέρου μας, είχαν την ευκαιρία να κατανοήσουν τη στήριξη φωτοβολταϊκών πλαισίων, σε κεραμοσκεπή. Η HELIOSRES χάρη στο ειδικευμένο προσωπικό της, μπορεί να αναλάβει και να φέρει εις πέρας οποιαδήποτε ιδιαιτερότητα εγκατάστασης φωτοβολταϊκών συστημάτων, μικρού ή μεγάλου μεγέθους, είτε σε επίπεδη επιφάνεια είτε σε κεραμοσκεπή και γενικά σε κάθε είδους στέγη.

 

 

Νέα Διεθνής Έκθεση "Ecotec ΄08 _ 23/05/2008 – Τεχνολογίες Περιβάλλοντος"

Η εταιρεία μας συμμετείχε με σημαντική επιτυχία και στην νέα διεθνή έκθεση Ecotec ΄08 – Τεχνολογίες Περιβάλλοντος, η οποία διοργανώθηκε στο εκθεσιακό κέντρο Expo Athens.

Η εταιρεία μας συμμετείχε με σημαντική επιτυχία και στην νέα διεθνή έκθεση Ecotec ΄08 – Τεχνολογίες Περιβάλλοντος, η οποία διοργανώθηκε στο εκθεσιακό κέντρο Expo Athens (Ανθούσα Αττικής, έξοδος 14 & 15 της Αττικής Οδού) από τις 23 έως 26 Μαϊου 2008.

Το περίπτερο της εταιρείας μας, προσέλκυσε το ενδιαφέρον σημαντικού αριθμού επισκεπτών και οι εξειδικευμένοι συνεργάτες της HELIOSRES ήταν στη διάθεσή τους για να τους ενημερώσουν για υπηρεσίες και εξοπλισμούς που αφορούν διασυνδεδεμένα και αυτόνομα Φ/Β συστήματα. Οι επισκέπτες του περιπτέρου είχαν επίσης τη δυνατότητα να δουν από κοντά ένα πλήρες αυτόνομο Φ/Β σύστημα, για κάλυψη ενεργειακών αναγκών σε εξοχικές και μόνιμες κατοικίες καθώς και ένα διαξονικό σύστημα παρακολούθησης του ηλίου.

 

Οι μεγαλύτεροι συνεργάτες μας

created byInternet Business Hellas