Τηλ. 2106893966
Email: info@heliosres.gr


ΕΡΓΑ

HELIOSRES Αποδεδειγμένη εμπειρία με 100 MW ολοκληρωμένα έργα σε ΦΒ πάρκα και 250 στέγες πανελλαδικά!

NEWSLETTER

Αρχική ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ
Μέγεθος Κειμένου Larger Font Smaller Font

Η HELIOSRES ανέλαβε την κατασκευή 18 φωτοβολταϊκών σταθμών ισχύος 14 MW

Η HELIOSRES ανέλαβε την μελέτη, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία 18 νέων φωτοβολταϊκών σταθμών, συνολικής ισχύος 14 ΜW στους νομούς Αττικής, Μαγνησίας & Στερεάς Ελλάδος, τα οποία θα υλοποιηθούν μέχρι τέλος του 2021.

 

 

Συνεχίζοντας την ιδιαίτερα πετυχημένη πορεία της στην ελληνική αγορά των φωτοβολταϊκών, η HELIOSRES  ανέλαβε την μελέτη, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία 18 νέων φωτοβολταϊκών σταθμών, συνολικής ισχύος 14 ΜW στους νομούς Αττικής, Μαγνησίας & Στερεάς Ελλάδος, τα οποία θα υλοποιηθούν μέχρι τέλος του 2021, όπως αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση της εταιρείας. 

Ο κύριος Οδυσσέας Διαμαντής, Τεχνικός Διευθυντής της HELIOSRES, δήλωσε σχετικά: «Η εμπιστοσύνη των πελατών προς την εταιρεία μας αποτέλεσε ιδιαίτερη τιμή για εμάς. Η πολύχρονη εμπειρία και τεχνογνωσία της εταιρείας μας και η ποιότητα μελέτης και κατασκευής των έργων μας, αποτελούν τα βασικά στοιχεία της επιτυχίας μας και της ικανοποίηση των πελατών μας - επιχειρήσεων που θέλουν να επενδύσουν στα φωτοβολταϊκά. Το γεγονός αυτό μας καθιστά υπερήφανους και συνεχίζουμε να θέτουμε όλο και ψηλότερα τον πήχη στην ποιότητα των έργων των πελατών μας».

 

HELIOSRES δραστηριοποιείται επιτυχημένα στην αγορά των φωτοβολταϊκών από το 2007, είναι στελεχωμένη με έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2015 και προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στους πελάτες της, αναλαμβάνοντας τον σχεδιασμό, μελέτη, προμήθεια, εγκατάσταση και τεχνική υποστήριξη φωτοβολταϊκών συστημάτων.

H HELIOSRES έθεσε σε λειτουργεία ΦΒ 3,2 MW στην Λάρισα

Η HELIOSRES ολοκλήρωσε την εγκατάσταση και την σύνδεση στο δίκτυο Φωτοβολταϊκού πάρκου ισχύος 3,2 MW στην Λάρισα

 

Η HELIOSRES ολοκλήρωσε την εγκατάσταση και την σύνδεση με το δίκτυο ενός  φωτοβολταϊκού πάρκου ισχύος 3,2 ΜW στο Δήμο Τυρνάβου στην Λάρισα, συνεχίζοντας την επιτυχημένη πορεία της στην ελληνική αγορά των φωτοβολταϊκών συστημάτων από το 2007. 

 

Το έργο κατασκευάστηκε σύμφωνα με τα διεθνή πρότυπα κατασκευής φωτοβολταϊκών σταθμών και για την υλοποίηση του έργου ακολουθήθηκαν όλα τα μέτρα Ασφάλειας και Υγείας.

Ο κύριος Οδυσσέας Διαμαντής, Τεχνικός Διευθυντής της HELIOSRES, δήλωσε σχετικά: «Η ανάληψη και ολοκλήρωση του έργου αποτελεί συνέχεια μίας μακροχρόνιας άριστης και πολύπλευρης συνεργασίας με τον πελάτη μας, αποτελώντας για εμάς πρόσθετο κίνητρο στην υλοποίηση ενός ξεχωριστού έργου. Για το σχεδιασμό και ολοκλήρωση του έργου ακολουθήσαμε υψηλά πρότυπα ποιότητας και είμαστε υπερήφανοι που συνεχίζουμε να θέτουμε όλο και ψηλότερα τον πήχη στην ποιότητα των έργων πελατών μας».

 

Η HELIOSRES δραστηριοποιείται επιτυχημένα στην αγορά των φωτοβολταϊκών από το 2007, είναι στελεχωμένη με έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, είναι πιστοποιημένη κατά ISO και προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στους πελάτες της, αναλαμβάνοντας τον σχεδιασμό, μελέτη, προμήθεια, εγκατάσταση και τεχνική υποστήριξη  φωτοβολταϊκών συστημάτων.

Η HELIOSRES ανέλαβε την κατασκευή νέου φωτοβολταϊκού πάρκου ισχύος 3,2 MW στην Λάρισα

Συνεχίζοντας την ιδιαίτερα πετυχημένη πορεία της στην αγορά των φωτοβολταϊκών, η HELIOSRES ανέλαβε την μελέτη, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία ενός νέου φωτοβολταϊκού πάρκου ισχύος 3,2 ΜW στο Δήμο Τυρνάβου στην Λάρισα.

Συνεχίζοντας την ιδιαίτερα πετυχημένη πορεία της στην αγορά των φωτοβολταϊκών, η HELIOSRES ανέλαβε την μελέτη, εγκατάσταση και θέση σε λειτουργία ενός νέου φωτοβολταϊκού πάρκου ισχύος 3,2 ΜW στο Δήμο Τυρνάβου στην Λάρισα.   

 

Η ανάληψη του νέου αυτού έργου αποτελεί συνέχεια μίας μακροχρόνιας άριστης και πολύπλευρης συνεργασίας με τον πελάτη της, γεγονός που ενισχύει περαιτέρω τη θέση της HELIOSRES , ως έναν διαχρονικά αξιόπιστο συνεργάτη για την υλοποίηση και τεχνική υποστήριξη φωτοβολταϊκών.

 

Η HELIOSRES δραστηριοποιείται επιτυχημένα στην αγορά των φωτοβολταϊκών από το 2007, είναι στελεχωμένη με έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2015 και προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στους πελάτες της, αναλαμβάνοντας τον σχεδιασμό, μελέτη, προμήθεια, εγκατάσταση και τεχνική υποστήριξη  φωτοβολταϊκών συστημάτων.

HELIOSRES: 100% Χρηματοδότηση Φωτοβολταϊκών Πάρκων 100kW

Η HELIOSRES σε συνεργασία με την PROBANK LEASING και την εταιρεία κατασκευής φωτοβολταϊκών πλαισίων PHONOSOLAR, προσφέρουν 100% χρηματοδότηση για Φωτοβολταϊκά Πάρκα και Βιομηχανικές Στέγες ισχύος 100 kW.

Η HELIOSRES σε συνεργασία με την PROBANK LEASING και την εταιρεία κατασκευής φωτοβολταϊκών πλαισίων PHONOSOLAR, προσφέρουν 100% χρηματοδότηση για Φωτοβολταϊκά Πάρκα και Βιομηχανικές Στέγες ισχύος 100 kW.

H PROBANK LEASING, θυγατρική της ελληνικής πολυμετοχικής τράπεζας PROBANK, έχοντας σημαντική εμπειρία στο χώρο της χρηματοδοτικής μίσθωσης- LEASING για πάνω από δέκα χρόνια, έχει εισέλθει δυναμικά στο χώρο της ενέργειας, χρηματοδοτώντας μεγάλες μονάδες Φ/Β πάρκων συνολικής ισχύος πάνω από 60 MW.

Η PHONOSOLAR είναι θυγατρική της SUMEC Group Corporation, μέλος του Ομίλου China National Machinery Industry Corporation (SINOMACH), μία από τις top 500 εταιρείες στον κόσμο. Η PHONOSOLAR είναι από τις κορυφαίες βιομηχανίες ανανεώσιμων πηγών ενέργειας παγκοσμίως, κατασκευάζοντας υψηλής ποιότητας και απόδοσης φωτοβολταϊκά πάνελ από το 2004.

Η HELIOSRES, με πολυετή εμπειρία στο χώρο των Φ/Β Συστημάτων, έχει έως σήμερα υλοποιήσει εγκαταστάσεις Φωτοβολταϊκών Σταθμών συνολικής ισχύος 25 MW. Πολύ επιτυχημένη είναι η παρουσία της και στην αγορά των Οικιακών Φ/Β Συστημάτων, έχοντας ολοκληρώσει ήδη την εγκατάσταση 200 έργων.

Επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 6893966 για να σας ενημερώσουμε αναλυτικά για τους όρους και προϋποθέσεις χρηματοδότησης της επένδυσης σας.

HELIOSRES: Δυναμική παρουσία στην 46η Πανελλήνια Έκθεση Λαμίας

Η HELIOSRES συμμετέχει δυναμικά στη φετινή Π.Ε. Λαμίας 2012 και προσκαλεί τους επισκέπτες της έκθεσης στο περίπτερο της (stand 46-47).

Με περισσότερα από 17 ΜW εγκατεστημένα Φωτοβολταϊκά Πάρκα

και 175 εγκατεστημένα Οικιακά ΦΒ συστήματα,

η HELIOSRES υποδέχεται τους επισκέπτες της  Π.Ε. Λαμίας.

 

Η HELIOSRES συμμετέχει δυναμικά στη φετινή Π.Ε. Λαμίας 2012 και προσκαλεί τους επισκέπτες της έκθεσης στο περίπτερο της (stand 46-47), ώστε να ενημερωθούν για τα οφέλη που μπορούν να έχουν τόσο οι ιδιώτες, όσο και επιχειρηματίες επενδύοντας σε Φ/Β συστήματα και Μικρές Ανεμογεννήτριες. Στην ιδιαίτερα δύσκολη οικονομική περίοδο που διανύουμε οι συγκεκριμένες επενδύσεις έχουν σημαντικές αποδόσεις και ταυτόχρονα προστατεύουν το περιβάλλον μας.

 

Στο πλαίσιο της έκθεσης η HELIOSRES έχει να προτείνει στους ενδιαφερόμενους επενδυτές, λύση χρηματοδότησης για το 100% της επένδυσης για Φωτοβολταϊκά Πάρκα 100 kW.

 

Η έκθεση Π.Ε. Λαμίας θα πραγματοποιηθεί 12-20 Μαίου 2012, στην Λαμία και θα λειτουργεί Δευτέρα έως Παρασκευή 18.00-22.30 και Σαββατοκύριακο 10.00-14 & 18.00-22.30.

Σας περιμένουμε.

HELIOSRES: Νέα έργα 2,5MW σε βιομηχανικές στέγες

Συνεχίζοντας την ιδιαίτερα πετυχημένη πορεία της στην αγορά των φωτοβολταϊκών συστημάτων, η HELIOSRES ανέλαβε την εγκατάσταση νέων φωτοβολταϊκών σταθμών ισχύος 2,5 ΜW σε βιομηχανικές στέγες στην περιοχή του Ασπροπύργου Αττικής.

Συνεχίζοντας την ιδιαίτερα πετυχημένη πορεία της στην αγορά των φωτοβολταϊκών συστημάτων, η HELIOSRES ανέλαβε την εγκατάσταση νέων φωτοβολταϊκών σταθμών ισχύος 2,5 ΜW σε βιομηχανικές στέγες στην περιοχή του Ασπροπύργου Αττικής.

 

Οι συγκεκριμένοι φωτοβολταϊκοί σταθμοί αναμένεται να παράγουν σε ετήσια βάση περίπου 3.800.000 kWh ηλεκτρικής ενέργειας, αποτρέποντας αντίστοιχα την έκλυση τουλάχιστον 3.300 τόνων διοξειδίου του άνθρακα.

 

Η HELIOSRES έχει έως σήμερα υλοποιήσει εγκαταστάσεις φωτοβολταϊκών σταθμών συνολικής ισχύος 17 MW πανελλαδικά, ενώ μέσα στο επόμενο τρίμηνο θα ολοκληρώσει την εγκατάσταση νέων σταθμών συνολικής ισχύος 3,5 MW.

 

Πολύ επιτυχημένη είναι η παρουσία της HELIOSRES και στην αγορά των οικιακών φωτοβολταϊκών συστημάτων, έχοντας έως σήμερα ολοκληρώσει την εγκατάσταση 175 συστημάτων πανελλαδικά.

 

Το σύνολο των παραπάνω υλοποιημένων εγκαταστάσεων κατατάσσουν την HELIOSRES ανάμεσα στους μεγαλύτερους εγκαταστάτες της χώρας μας.

HELIOSRES: Επέκταση δραστηριοτήτων και στις Μικρές Ανεμογεννήτριες

H HELIOSRES, έχοντας μια πολύ επιτυχημένη πορεία στην αγορά των φωτοβολταϊκών συστημάτων με περισσότερα από 20 MW σε εγκατεστημένα φωτοβολταϊκά συστήματα, ανακοινώνει την επέκταση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της και στις Μικρές Ανεμογεννήτριες.

H HELIOSRES, έχοντας μια πολύ επιτυχημένη πορεία στην αγορά των φωτοβολταϊκών συστημάτων με περισσότερα από 20 MW σε εγκατεστημένα φωτοβολταϊκά συστήματα, ανακοινώνει την επέκταση των επιχειρηματικών δραστηριοτήτων της και στις Μικρές Ανεμογεννήτριες.

 

Ως γνωστόν με τον Ν.3851/2010 παρέχονται σημαντικά κίνητρα για εγκαταστάσεις ανεμογεννητριών, ισχύος έως 50 kW (τιμή πώλησης ενέργειας: 250 €/MWh) και υπό προϋποθέσεις μπορούν να ενταχθούν στον νέο Αναπτυξιακό Νόμο. Οι συγκεκριμένες επενδύσεις σε αιολική ενέργεια έχουν σημαντικές αποδόσεις επί των επενδυμένων κεφαλαίων και ταυτόχρονα προστατεύουν το περιβάλλον μας.

Η HELIOSRES είναι αντιπρόσωπος και διανομέας των πλέον αξιόπιστων μικρών ανεμογεννητριών παγκοσμίως, όπως της καναδέζικης εταιρείας SEAFORTH ENERGY INC. (κατασκευαστή της κορυφαίας ανεμογεννήτριας AOC 15/50 των 50 kW) καθώς και των κινέζικων εταιρειών HUMMER και ETTES. Η συνεργασία με τους συγκεκριμένους κατασκευαστές, σε συνδυασμό με τα εξειδικευμένα στελέχη και την άριστη ποιότητα υπηρεσιών και κατασκευής της HELIOSRES, εγγυάται την καλύτερη δυνατή απόδοση και εύρυθμη λειτουργία των αιολικών συστημάτων που αναλαμβάνει.

Η HELIOSRES είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2008  και παρέχει όλες τις απαραίτητες υπηρεσίες (one stop shop) για την υλοποίηση επενδύσεων σε μικρές ανεμογεννήτριες:

1) Επιλογή κατάλληλου αγροτεμαχίου
2) Μετρήσεις Αιολικού Δυναμικού
3) Μελέτη και Αξιολόγηση Επένδυσης
4) Πλήρη Αδειοδότηση
5) Επιλογή του πλέον αξιόπιστου εξοπλισμού
6) Εγκατάσταση και σύνδεση με το δίκτυο
7) Συντήρηση και τεχνική υποστήριξη

Παράλληλα η HELIOSRES, με στόχο την παροχή άμεσων και αξιόπιστων επενδυτικών λύσεων "με το κλειδί στο χέρι", έχει δεσμεύσει για λογαριασμό των πελατών της, κατάλληλες εκτάσεις γης, σε περιοχές με υψηλό αιολικό δυναμικό και μπορεί να αναλάβει άμεσα την πλήρη αδειοδότηση έργων.

HELIOSRES: Πάνω από 1 MW οι εγκαταστάσεις οικιακών φωτοβολταϊκών συστημάτων

H HELIOSRES, συνεχίζοντας την πολύ επιτυχημένη πορεία της στην αγορά των Φ/Β συστημάτων, ανακοίνωσε ότι ξεπέρασε το 1 MW σε εγκαταστάσεις οικιακών φωτοβολταϊκών συστημάτων.

H HELIOSRES, συνεχίζοντας την πολύ επιτυχημένη πορεία της στην αγορά των Φ/Β συστημάτων, ανακοίνωσε ότι ξεπέρασε το 1 MW σε εγκαταστάσεις οικιακών φωτοβολταϊκών συστημάτων με την ολοκλήρωση της εγκατάστασης του 130ου οικιακού Φ/Β συστήματος σε στέγη κτιρίου ιδιώτη, στην Καλαμάτα Μεσσηνίας.

 

Με την ολοκλήρωση της εγκατάστασης και του 130ου οικιακού Φ/Β συστήματος και έχοντας εγκαταστήσει συνολικά πάνω από 14 MW σε πάρκα και βιομηχανικές στέγες,  η HELIOSRES δεν αποτελεί τυχαία έναν από τους μεγαλύτερους εγκαταστάτες Φ/Β συστημάτων στη χώρα μας.

Ο σχεδιασμός, η προμήθεια και η εγκατάσταση των συστημάτων αυτών υλοποιήθηκαν εξ’ ολοκλήρου από το εξειδικευμένο τεχνικό προσωπικού της HELIOSRES. Τα συγκεκριμένα Φ/Β συστήματα αναμένεται να παράγουν σε ετήσια βάση περίπου 1.500.000 kWh ηλεκτρικής ενέργειας, αποτρέποντας με αυτόν τον τρόπο την εκπομπή περίπου 1.300 τόνων διοξειδίου του άνθρακα ετησίως.

Είναι γνωστό ότι το «Ειδικό Πρόγραμμα Ανάπτυξης Φωτοβολταϊκών Συστημάτων σε κτιριακές εγκαταστάσεις και ιδίως σε δώματα και στέγες κτιρίων» δίνει τη δυνατότητα σε ιδιώτες και πολύ μικρές επιχειρήσεις, να επενδύσουν στην παραγωγή και πώληση ηλεκτρικής ενέργειας από φωτοβολταϊκά συστήματα έως 10 kWp. Οι συγκεκριμένες επενδύσεις έχουν σημαντικές αποδόσεις επί των επενδυμένων κεφαλαίων και ταυτόχρονα προστατεύουν το περιβάλλον μας.

Η HELIOSRES, πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2008 και στελεχωμένη με έμπειρο και εξειδικευμένο προσωπικό, προσφέρει ολοκληρωμένες λύσεις στους πελάτες της, αναλαμβάνοντας τον σχεδιασμό, μελέτη, προμήθεια, εγκατάσταση και τεχνική υποστήριξη φωτοβολταϊκών συστημάτων.
www
.heliosres.gr
Υπεύθυνη Επικοινωνίας : Β. Φατούρου, 210 6893966,
vfatourou@heliosres.gr

ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ - HELIOSRES

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, στα πλαίσια εκσυγχρονισμού του προγράμματος Ηλεκτρολογίας και Αυτοματισμών, ανέπτυξε συνεργασία με την HELIOSRES, με στόχο την εργαστηριακή πρακτική των σπουδαστών στις σύγχρονες αυτές εφαρμογές.

ΑΝΑΝΕΩΣΙΜΕΣ ΠΗΓΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ΣΤΟ ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ HELIOSRES

Τα  φωτοβολταϊκά συστήματα παρουσιάζουν μεγάλη ανάπτυξη τα τελευταία έτη και αποτελούν έναν από τους  πιο δυναμικά αναπτυσσόμενους τομείς της ελληνικής οικονομίας. Η εταιρεία HELIOSRES εξειδικεύεται σε συστήματα παραγωγής ενέργειας με χρήση Ανανεώσιμων Πηγών Ενέργειας και συγκεκριμένα σε φωτοβολταϊκά και υβριδικά συστήματα.

 

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ, στα πλαίσια εκσυγχρονισμού του προγράμματος Ηλεκτρολογίας και Αυτοματισμών, ανέπτυξε συνεργασία με την HELIOSRES, με στόχο την εργαστηριακή πρακτική των σπουδαστών στις σύγχρονες αυτές εφαρμογές.

Οι σπουδαστές θα εκπαιδευτούν - μεταξύ άλλων - σε πραγματικό φωτοβολταϊκό σύστημα παραγωγής ενέργειας για ηλεκτροδότηση οικήματος. Το σύστημα θα περιλαμβάνει και αυτοματισμούς για την ανίχνευση επάρκειας της τροφοδότησης μέσω της ηλιακής ενέργειας, ώστε σε περίπτωση ανάγκης, να ενεργοποιείται, εναλλακτική χρήση ρευματοδότησης, είτε μέσω ΔΕΗ, είτε μέσω ηλεκτρογεννήτριας.

Το ΙΕΚ ΔΕΛΤΑ αξιοποιεί σημαντικά την τεχνογνωσία της εταιρείας HELIOSRES, όπως και με όλες τις συνεργαζόμενες εταιρείες. Δίνει, γενικότερα μεγάλη έμφαση στην εξοικείωση των σπουδαστών  με τα θέματα εξοικονόμησης ενέργειας, αλλά και προστασίας του περιβάλλοντος, ώστε να είναι έτοιμοι να ασκήσουν το επάγγελμα αυτό, προσαρμοσμένοι στις σύγχρονες απαιτήσεις.

Επενδύσεις σε φωτοβολταϊκά συστήματα και στα Διασυνδεδεμένα Νησιά

Η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ) αναμένεται να δεχθεί για περιορισμένο χρονικό διάστημα αιτήσεις ενδιαφερομένων επενδυτών, για την αδειοδότηση και εγκατάσταση φωτοβολταϊκών σταθμών και στα διασυνδεδεμένα νησιά.

Η Ρυθμιστική Αρχή Ενέργειας (ΡΑΕ) αναμένεται να δεχθεί για περιορισμένο χρονικό διάστημα αιτήσεις ενδιαφερομένων επενδυτών, για την αδειοδότηση και εγκατάσταση φωτοβολταϊκών σταθμών και στα διασυνδεδεμένα νησιά (Ιόνια Νησιά, Σποράδες, Εύβοια, Ανδρος, Τήνος, Σαλαμίνα, Αίγινα, Σπέτσες, Κέα, Ύδρα, Πόρος, Κύθηρα, Θάσος, Σαμοθράκη, κλπ).

 

Η HELIOSRES παρέχει ολοκληρωμένες υπηρεσίες για την υλοποίηση ενεργειακών έργων που αξιοποιούν τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ), με εξειδίκευση στα φωτοβολταϊκά και τα υβριδικά ενεργειακά συστήματα.

Η ακριβής ημερομηνία υποδοχής των αιτήσεων από την ΡΑΕ για τα διασυνδεδεμένα νησιά εκτιμάται ότι θα ανακοινωθεί εντός των επομένων ημερών.

Ο νόμος για τις ΑΠΕ (Ν.3468/2006) σε συνδυασμό με τις σημαντικές επιδοτήσεις του νέου Αναπτυξιακού Νόμου (Ν.3299/2004) εξασφαλίζουν επενδύσεις στην παραγωγή ηλεκτρικής ενέργειας από φωτοβολταϊκά, με υψηλές αποδόσεις επί των επενδεδυμένων κεφαλαίων.

Είναι μια σημαντική ευκαιρία μέσω της οποίας μπορείτε να επωφεληθείτε και εσείς. Ο χρόνος όμως που θα έχετε στην διάθεση σας για την υποβολή της απαραίτητης αίτησης για αδειοδότηση στην ΡΑΕ θα είναι περιορισμένος. Συνεπώς είναι απαραίτητη η έγκαιρη έναρξη των διαδικασιών για την υποβολή της αίτησης αδειοδότησης.

Η HELIOSRES προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις στους πελάτες της, αναλαμβάνει τον σχεδιασμό, τη μελέτη, τις απαιτούμενες διαδικασίες αδειοδότησης, τις διαδικασίες χρηματοδότησης, τη διαχείριση, την εγκατάσταση και την τεχνική υποστήριξη φωτοβολταικών συστημάτων. Αποτελεί έτσι τον ιδανικό συνεργάτη για να υλοποιήσετε και να επωφεληθείτε και εσείς από την συγκεκριμένη επενδυτική ευκαιρία.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις παρεχόμενες υπηρεσίες μας και τα επιμέρους βήματα, που απαιτούνται για την υλοποίηση ενεργειακών έργων με φωτοβολταικά συστήματα, επικοινωνήστε μαζί μας.

Λύσεις σε Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις για Εξοικονόμηση Ηλεκτρικής Ενέργειας

Η HELIOSRES παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες στις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις (ΜΜΕ) ώστε να αξιοποιήσουν τα νέα ΠΕΠ και να ωφεληθούν από τις επιδοτήσεις που αφορούν επενδύσεις για την υλοποίηση ενεργειακών έργων που αξιοποιούν τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας.

Η HELIOSRES παρέχει εξειδικευμένες υπηρεσίες στις Μικρομεσαίες Επιχειρήσεις (ΜΜΕ) ώστε να αξιοποιήσουν τα νέα ΠΕΠ και να ωφεληθούν από τις επιδοτήσεις που αφορούν επενδύσεις για την υλοποίηση ενεργειακών έργων που αξιοποιούν τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας.

 

Τα νέα Περιφερειακά Επιχειρησιακά Προγράμματα (ΠΕΠ) για Εμπόριο - Υπηρεσίες έχουν ξεκινήσει ήδη και οι ΜΜΕ που επιθυμούν να επωφεληθούν από αυτά έχουν τη δυνατότητα να αποταθούν στην HELIOSRES. Η εταιρεία δραστηριοποιείται στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών, για την υλοποίηση ενεργειακών έργων και επενδύσεων, που αξιοποιούν τις Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειες (ΑΠΕ), με εξειδίκευση στα φωτοβολταϊκά και τα υβριδικά ενεργειακά συστήματα. Επίσης παρέχει συμβουλευτικές υπηρεσίες και υποστήριξη σε θέματα χρηματοδότησης και υποβολής προτάσεων χρηματοδότησης μέσω επιδοτούμενων προγραμμάτων (Αναπτυξιακός Νόμος, ΠΕΠ, ΚΠΣ).
Ένας από τους βασικούς παράγοντες που επηρεάζουν την ανάπτυξη των ΜΜΕ είναι οι δαπάνες που αφορούν την κατανάλωση ηλεκτρικής ενέργειας. Μέσω των ΠΕΠ έχουν τη δυνατότητα να μειώσουν σημαντικά το συγκεκριμένο κόστος και επιπλέον να λειτουργούν φιλικά προς το περιβάλλον.

Οι Ανανεώσιμες Πηγές Ενέργειας (ΑΠΕ) και ιδιαίτερα τα φωτοβολταϊκά συστήματα, αποτελούν μια εξαιρετικά συμφέρουσα επένδυση και ελκυστική προοπτική λόγω της ύπαρξης πλούσιου δυναμικού των περισσότερων μορφών ανανεώσιμων πηγών ενέργειας στη χώρα μας. Η HELIOSRES προσφέροντας ολοκληρωμένες λύσεις στους πελάτες της, αναλαμβάνει τον σχεδιασμό, τη μελέτη, τις απαιτούμενες διαδικασίες αδειοδότησης, τις διαδικασίες χρηματοδότησης, τη διαχείριση, την εγκατάσταση και την τεχνική υποστήριξη κάθε ενεργειακού έργου.

 

Οι μεγαλύτεροι συνεργάτες μας

created byInternet Business Hellas